Dubrava pod opsadom: Policijska postaja blokirana! ‘Došao je s eksplozivnom napravom’

 Dubrava pod opsadom: Policijska postaja blokirana! ‘Došao je s eksplozivnom napravom’
Spread the love

02. 06. 2020. /13:15 h

Objavio: Istina.hr

 

U zagrebačkoj policiji, kažu za RTL.hr, da je građanin pred policijsku postaju došao s eksplozivnom napravom.

Policijska postaja Dubrava blokirana je u utorak prijepodne. Ispred ulaza je postavljena traka, a na cesti su parkirani službeni automobili pod rotirkama.

Prva informacija koju su u Odjelu za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke imali, je bila da je riječ o dojavi o postavljenoj eksplozivnoj napravi koja je zaprimljena u utorak u 8.35 sati.

No, daljnjim postupanjem je utvrđeno da je osoba s eksplozivnom napravom došla u policijsku postaju odnosno da se autom, u kojem je navodno eksplozivna naprava, dovezao u dvorište policijske postaje.

”Građanin je u policijsku postaju donio eksplozivnu napravu. Za sada nemamo drugih informacija s terena, a okolnosti se utvrđuju. Na terenu su i pirotehničari”, kazali su za RTL.hr iz Policijske uprave zagrebačke.

Promet javnim gradskim prijevozom s obzirom na to da tramvajska pruga prolazi ni 20-ak metara od dvorišnog dijela postaje, bio je obustavljen neko vrijeme radi sigurnosti građana.

Je li u pitanju prava eksplozivna naprava ili se netko odlučio ozbiljno “našaliti” s muškarcem koji se policiji obratio za pomoć nakon što mu je netko ostavio znak upozorenja, još nije poznato.

 

Izvor: RTL.hr

Facebook Comments