KOJI JE NAJGLEDANIJI INSTAGRAM LIVE? TEKASHI 6IX9INE KRADE ZAPIS OD DRAKEA

 KOJI JE NAJGLEDANIJI INSTAGRAM LIVE? TEKASHI 6IX9INE KRADE ZAPIS OD DRAKEA
Spread the love

23. 06. 2020. / 20:50 h

Objavio: Istina.hr / Izvor: Hitc.com

 

Instagram više nije samo objavljena fotografija, već uvijek uvodi sve više i više mogućnosti za zabavu svojih korisnika.

Jedan od najpopularnijih aspekata trenutno u 2016. godini bio je Instagram Stories, koji ljudi objavljuju fotografije i videozapise koji nestaju nakon 24 sata i ne prikazuju se na uobičajenom feedu.

Potom kasnije, 2016., Instagram je svojim pričama dodao još jednu značajnost – Instagram Live. Da bi korisnik omogućio da u osnovi pokrenem live stream sa svojim posljednjim osobama. A također možete ići uživo sa svojim prijateljima!

Instagram Live postao je ogroman dio platforme za društvene medije, posebno sa slavnim osobama koje su se koristile kao način za povezivanje sa svojim fanovima.

Ali tko drži rekord za najgledanije Instagram Live?

TEKASHI 6IX9INE RUŠI REKORD ZA NAJGLEDANIJI INSTAGRAM LIVE

Sinoć je reper Tekashi 6ix9ine oborio rekord za već nastavljeno gledanje Instagrama uživo.

24-godišnji reper iz New Yorka ušao je uživo na Instagram kako je razgovarao o zatvorskoj kazni i objasnio kako je smanjeno vrijeme zatvora.

Livestream dobio je golemih 2 milijuna pregleda.

TKO JE TEKASHI 6IX9INE?

Daniel Hernandez, poznat kao Tekashi 6ix9ine, američki je reper poznat po svom agresivnom rap stilu, svijetli dugin obojanoj kosi i kontroverznom ponašanju.

Prvi put je postao poznat 2017. godine kada je objavljen njegov debitantski singl Gummo.

Tekashi 6ix9ine je osuđen na zatvorsku kaznu, ali je od tada pušten.

ZAŠTO JE TEKASHI 6IX9INE POSLAN U ZATVOR?

U prosincu 2019. Daniel Hernanzed osuđen je na dvije godine zatvora nakon što je priznao krivnju za započinjanje kaznenih djela dok je boravio u njujorškoj bandi zvanoj Nine Trey Gangsta Bloods.

Prema  BBC Newsu  , djela su uključivala nošenje vatrenog oružja, napad opasnim oružjem i zavjeru za ubojstvo. U početku je bio negirao optužbe, ali je tada rekao da svjedoči protiv ostalih članova bande kako bi smanjio kaznu.

Nakon samo četiri mjeseca zatvora, sada je pušten zbog straha od koronavirusa. Reper ima tešku astmu i mogao bih ozbiljno razgovarati ako se zatvori zarazi virusom. Zbog toga kod kuće završimo ostatak kazne.

DRAKE I TORY LANEZ ODRŽALI SU PRETHODNI INSTAGRAM LIVE RECORD

Prije nego što je Tekashi 6ix9ine u petak oborio na Instagramu Live Records, prije toga su držali reperi Tory Lanez i Drake.

Tory Lanez započeo je Instagram seriju uživo pod nazivom Karantenski radio, zabavljajući svoje fanove i korisnike Instagrama tijekom zaključenja.

Dana 31. ožujka njegov Instagram Live imao je 140.000. Nema kad se Drake pridružio Liveu, da bi povećao na ogromnih 300 000 gledatelja, oborivši sve tadašnje rekorde.

AŽURIRANJE: INSTAGRAM LIVE RECORD UPRAVO JE PONOVNO SLOMLJEN!

25. svibnja rekord za najgledanije na Instagramu Live još jednom je slomljen.

Turska TV zvijezda Acun Ilicali stekla je ogromnih 3 milijuna pregleda na svom Instagramu uživo razgovarajući o svom reality showu Survivor 2020.

Za nevjerojatne rezultate postigao je prethodni rekord Tekashi 6ix9ine od 2 milijuna pregleda.

Pročitajte više  ovdje .

U međuvremenu,  Snapchat: Kako pronaći filtriranje muzeja Horniman – pogledajte eksponate ovdje!

Facebook Comments