Najzanimljiviji filmovi i serije koje u listopadu ne smijete propustiti pogledati!

 Najzanimljiviji filmovi i serije koje u listopadu ne smijete propustiti pogledati!

30.09.2020. / 10:30h

Objavio: O.M.

Dolaskom jeseni i nešto hladnijeg perioda, svoje dane uglavnom ćemo provoditi unutar vlastitog doma i to ispred TV ekrana, s omiljenim grickalicama u rukama. Svaki dan svjedočimo nekim novim premijerama koje se zaista isplati pogledati, a u nastavku smo izdvojili najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu listopadu premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i na zahtjev HBO GO i HBO On Demand, piše Fashion.hr

Slom (The Undoing) – Premijera 26. listopada u 20.00 sati na HBO-u

Scenarist David E. Kelley („Male laži“) i redateljica Susanne Bier („Noćni upravitelj“) donose šestodijelnu limitiranu seriju „Slom“ koja prati uspješnu terapeutkinju Grace Fraser (Nicole Kidman), njezina supruga Jonathana (Hugh Grant) i njihova mladog sina (Noah Jupe) koji pohađa elitnu privatnu školu u New Yorku. Preko noći otvara se ponor u njezinu naizgled savršenom životu: nasilna smrt, nestali supružnik i, umjesto čovjeka kojeg je Grace mislila da poznaje, samo niz strašnih otkrića. Prepuštena sama sebi nakon sve šire i vrlo javne katastrofe te užasnuta načinima na koje nije poslušala vlastiti savjet, Grace mora rastaviti jedan život i izgraditi drugi za svoje dijete i sebe.

Beartown (Beartown) – Premijera 18. listopada u 21.00 sati na HBO 3

Gradić Beartown polako ustupa tlo nadirućem drveću koje ga okružuje. Lokalni junak i bivša hokejaška zvijezda Peter vraća se u Beartown kako bi osnovao juniorski tim i osigurao budućnost grada. Nositi nade cijelog grada na svojim plećima težak je teret za Beartownove dječake. Kad mladu momčadsku zvijezdu optuže za užasan čin, u gradu nastaje kaos i svi su stanovnici pogođeni. BEARTOWN istražuje nade koje okupljaju malu zajednicu, tajne koje je razdvajaju, hrabrost koja je potrebna pojedincu da se suprotstavi grupi i posljedice načina na koji odgajamo svoju djecu.

Ljubavni život (Love Life) – Ponedjeljkom nova epizoda u 21.00 sati na HBO-u

„Ljubavni život“ govori o putovanju od prve do posljednje ljubavi i kako nas partneri oblikuju u osobe koje jesmo kad napokon s nekim ostanemo zauvijek. Ova nova inačica antologijskih serija u žanru romantične komedije svake će sezone pratiti drugog protagonista u potrazi za ljubavlju, pri čemu će svaka epizoda pričati priču o jednoj od njihovih veza. Anna Kendrick glumi glavnu ulogu u prvoj sezoni zajedno s Zoë Chao, Peterom Vackom, Sashom Compere i Lesley Manville.

Mi smo to što jesmo (We Are Who We Are) – Utorkom nova epizoda u 21.00 sati na HBO-u

Nominiran za Oscar, Luca Guadagnino, prvi put na televiziju donosi svoj jedinstveni kinematografski stil u seriji od osam epizoda „Mi smo to što jesmo“ koja debitira isključivo na HBO-u. Priča je to o dvoje američkih klinaca koji žive u američkoj vojnoj bazi u Italiji. Serija istražuje prijateljstvo, prvu ljubav, identitet i uranja publiku u sav zbrkani ushit i tjeskobu bivanja tinejdžerom – priča koja se može dogoditi bilo gdje u svijetu, ali u ovom se slučaju događa u ovom malom komadiću Amerike u Italiji.

Treći dan (The Third Day) – Utorkom nova epizoda u 20.00 sati na HBO-u

Limitirana serija „Treći dan“ autora Dennisa Kellyja i Felixa Barretta podijeljena je u dva dijela: „Ljeto“ i „Zima“. U prve tri epizode „Ljeta“ Jude Law glumi Sama, čovjeka koji je privučen na tajanstveni otok uz britansku obalu, gdje susreće skupinu otočana koji su odlučili očuvati svoju tradiciju pod svaku cijenu. „Zima“ se odvija u zadnje tri epizode i tu Naomie Harris („Mjesečina“) glumi Helen, odlučnu autsajdericu koji dolazi na otok tražeći odgovore, ali čiji dolazak ubrza odlučujuću bitku za njegovu sudbinu.

 

Facebook Comments

Related post