ROVINJ: Izložba fotografija Kamene impresije

 ROVINJ: Izložba fotografija Kamene impresije

15.09.2020. / 13:00

Objavila: Zt

U povodu obilježavanja Dana Grada Rovinja i blagdana sv. Eufemije, CVU Batana Rovinj, iz programa udruge organizira izložbu fotografija: “Kamene impresije” autorice Ane Travizi, rođene u Sinju 1959. godine, prenosi Glas Istre.

Osnovnu i školu i gimnaziju je pohađala u rodnom gradu, a visokoškolsko obrazovanje sam stekla u Beogradu i Zagrebu. Diplomirala i magistrirala Biologiju na PMF-u Sveučilišta u Beogradu te doktorirala Biološke znanosti na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu.

Od 1988. godine živi i radi u Rovinju. Zaposlenica je Centra za istraživanje mora – Rovinj, Instituta “Ruđer Bošković” iz Zagreba. Područje njenog istraživačkog rada su bentoske zajednice Jadranskog mora, a točnije je to ekologija i sistematika meiofaune morskih sedimenata. Uz znanstveni rad, od 2009. godine, paralelno se bavi i nastavnim radom. Od 2003. godine ulazi u svijet digitalne fotografije, a 2012. postaje članicom fotokluba CVU Batana iz Rovinja. Fotografije kontinuirano izlaže od 2009. godine i od tada sam svojim radovima sudjelovala na 22 kolektivne izložbe u zemlji i inozemstvu.

Otvaranje izložbe održat će se prema preporučenim epidemiološkim mjerama.

Facebook Comments
Podijeli Istinu.hr!
  •  
  •  
  •  

Related post