Evo kojeg biste ljubimca trebali nabaviti sudeći po svom horoskopskom znaku

 Evo kojeg biste ljubimca trebali nabaviti sudeći po svom horoskopskom znaku

26.10.2020. / 19:30

Objavila: Zt

Jednom kada se odlučimo nabaviti ljubimca, zapravo se odlučujemo nekome podariti vrijeme i ljubav. To je velika obveza, koju ne bismo trebali shvaćati olako, ali zauzvrat dobivamo nešto neprocjenjivo – vjernog prijatelja, piše Index.hr.

Mnogi ljudi nisu sigurni kojeg i kakvog ljubimca žele nabaviti, ali ako je vjerovati astrologiji, horoskopski znak mogao bi uvelike pomoći u tom odabiru, prenosi Reader’s Digest.

Ovan: Pas

Ovnovima prilično brzo postane dosadno i potreban im je pratilac koji odgovara njihovoj energiji. Dinamični su i energični te je savršen izbor za njih aktivan pas poput dalmatinera, labrador retrivera, njemačkog ovčara ili graničarskog škotskog ovčara.

Bik: Mačka

Baš kao i većina mačaka, Bikovi se vole odmarati i uživati u jednostavnim stvarima u životu. Bikovi su poznati po tome što su jaki, pouzdani, senzualni i kreativni, baš kao i mačke

Blizanci: Ptica

Blizanci su pričljivi, izražajni i znatiželjni i zbog toga je za njih savršen izbor ljubimca ptica poput papagaja.

Rak: Zec

Rakovi su zaštitnički nastrojeni, intuitivni, sentimentalni i suosjećajni. Cijene kućni život i udobnost pa bi umiljati zeko učinio da se ovaj osjetljivi znak još više osjeća kao kod kuće.

Lav: Mačka

Lavovi su dramatični, vatreni i samouvjereni. Ovaj znak ima mnogo toga zajedničkog s mačkama i odražava njihovu žestoku stranu, za razliku od Bika, koji zrcali više onu osjećajnu.

Djevica: Hrčak

Djevice vole jednostavnost i samoću. Ovaj znak najbolje bi se slagao s hrčkom jer zahtijeva malo pažnje i brige.

Vaga: Ptica

Vage su pravi romantičari. Par zaljubljenih ptica zbog toga bi bio savršen izbor za njih.

Škorpion: Gmaz

Bilo koji gmaz, škorpion ili pauk može se slagati sa Škorpionovom vatrenom osobnosti i praviti mu odlično društvo.

Strijelac: Pas

Strijelac je avanturističko biće koje voli planinarenje i boravak vani i njemu bi najviše odgovarao pas kao kućni ljubimac. Sibirski haski ili australski ovčar bili bi sjajni partneri za razne aktivnosti.

Jarac: Zamorac

Ovaj znak voli rutinu i stabilnost pa bi kućni ljubimac poput zamorca bio sjajan izbor za njega Zamorca je lako održavati, što ga čini praktičnim izborom. Ozbiljni su, disciplinirani i neovisni, baš poput Jarca,

Vodenjak: Kućna svinja

Vodenjak voli zabavu pa bi se netradicionalni kućni ljubimac podudarao s njegovom razigranom osobnošću. Minijaturna svinja mogla bi unijeti svježinu u život Vodenjaka, koja mu je potrebna za napredak.

Ribe: Ribe

Ribe su vodeni znak pa nije čudno da bi najbolji izbor za njih bio nabaviti vlastiti akvarij. Ribe su nježne, empatične i mudre. Podvodna oaza mogla bi donijeti novu perspektivu i nadahnuće u njihov život.

 

Facebook Comments

Related post