Ružičasto sjenilo na očima je najveći hit sezone

 Ružičasto sjenilo na očima je najveći hit sezone

14.10.2020. / 10:00h

Objavio: O.M.

Narančasta i svijetloljubičasta se već neko vrijeme nalaze u samom vrhu makeup trendova i bilo je samo pitanje vremena kada će im se na tom mjestu pridružiti sve nijanse ružičaste, od onih hladnijih pa sve do tonova breskve. Luisa Pica, kreativna direktorica za make up kuće Chanel, prije nekoliko sezona je napravila mini revoluciju svojim crvenim sjenilima – kojima je malo je reći opsjednuta – a čak je i na njihovom profilu osvanula rečenica “Pink is the new red” piše Buro247.hr

Neke stvari je, nažalost, teže izvesti nego kazati. Ružičasta sjenila su, baš kao i crvena, jako zahtjevna za nositi preko dana. Svijetli ten i bilo kakvo crvenilo na licu su znak da se s ružičastim nijansama na očima nećete olako izvući i da konačan dojam može izgledati kao da se niste naspavali ili kao da ćete se razboljeti. Ukratko, dodatno će naglasiti problem koji imate.

Stvari drugačije stoje ako imate taman ten, ali i tada će vam biti potrebna određena priprema. Ružičasta sjenila nisu low key makeup look kakvim se čine. Prvi i osnovni korak je odabrati ružičastu koja ima podton koji apsolutno odgovara tenu, a zatim i koža koja djeluje savršeno, ali ne i prenašminkano. Mnoga ružičasta sjenila su baš iz tog razloga u paletama nijansi koje se međusobno slažu, a šminkeri nerijetko koriste i rumenila u ovu svrhu.
Ako ste ovo sve usavršili, samo naprijed, zabava može početi! Nježni veo boje za preko dana ili dodatak crvenog ruža za večer, lice koje je cijelo u ružičastoj ton na ton varijaciji na temu… Sve je dozvoljeno, uživajte u novoj eri ženstvenosti.

Facebook Comments

Related post