Savršene vjenčanice za male jesenske svadbe

 Savršene vjenčanice za male jesenske svadbe

14.09.2020. / 17:00h

Objavio: O.M.

2020. godina jedna je od onih koje nećemo zaboraviti. Pandemija koronavirusa naše je svakodnevice preokrenula naglavačke, a privikavanje na novu situaciju u svima nama osvijestilo je koliko su nam naizgled sasvim male, obične i nebitne stvari značile i koliko su nas veselile. Osim što je promijenila način na koji radimo, na koji kupujemo i na koji se družimo, globalna pandemija promijenila je većinu naših planova. Mnogi među nama morali s otkazati svoja putovanja i ljetovanja, a jednaki efekt pandemija koronavirusa izazvala je i u svijetu vjenčanja.

Većina mladenaca koji su s nestrpljenjem iščekivali svoj dan, sada su se našli pred neizvjesnom situacijom u kojoj se kao najsigurniji odabir istaknuo otkazivanje vjenčanja do sljedeće godine. Iako se jesen čini jednako neizvjesna kao što su to bili proljeće i početak ljeta iza nas, mnogi su se odlučili za jesensko vjenčanje. Možda malo manje i drugačije od planiranog, jesensko vjenčanje u 2020. godini još uvijek može biti onaj najposebniji dan koji ćete uvijek pamtiti. Jedna od stvari od koje, usprkos svemu, ne morate odustati je ona savršena vjenčanica, piše Journal.hr

NAJLJEPŠE VJENČANICE ZA JESEN 2020.

Bilo da ste se odučili za jednostavno građansko vjenčanje u krugu najbližih i malu svadbu u nešto tradicionalnijem tonu ili s nekoliko uzvanika više, savršena vjenčanica za svaku će mladenku dan učiniti još boljim i posebnijim. Divne vjenčanice pronašli smo u kolekcijama poznatih brendova posvećenih vjenčanicama, ali i popularnih high end i high street brendovima.

Facebook Comments

Related post