Modrić: Karijeru želim završiti u Real Madridu

 Modrić: Karijeru želim završiti u Real Madridu
Spread the love

15. 06. 2020. / 13:50 h

Objavio: Istina.hr / Izvor: Hina.hr

 

MADRID, 15. lipnja 2020. (Hina) – Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je da je u ponedjeljak u intervjuu novinarima “La Gazetta dello Sport” kako će igrati na visokoj razini još dvije godine, a onda će pohađati tečaj za trenera.

Kapetanski hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić rekao je da je u ponedjeljak u razgovoru za novinare “La Gazetta dello Sport” kako će igrati na visokoj razini još dvije godine, a nakon toga pohađati će se za trenera, prenosi Hina.

„Siguran sam da na visokoj razini mogu igrati još dvije godine, nakon što ćemo vidjeti. Volio bih završio karijeru u Real Madridu, ne bi također ovisio o klubu. Naravno da ću pohađati tečaj za trenere “, izjavio je Modrić.

Vezni igrač imao je 34 godine najzgodnijih u svlačionici Real Madrida, ugovor je istječe za godinu dana, 30.lipnja 2021.

„Osjećam se kao normalne osobe, koje vole skromnost i umjerenost. Uporan sam. Suigrači u Madridu me zovu “vinagre” (ocat) jer loše prihvaćam poraz na treningu “, rekao je.

Poručio je kako će se nastaviti igrati za Hrvatsku koja će sljedeće ljeto očekivati ​​Europsko prvenstvo.

“Za nas je reprezentacija više nogometaša. Kao igraču, ja treneru, bila bi mi čast biti ondje ”, napomenuo je.

Mediji su protekle godine nagađali o svom mogućem odlasku u Milanu kad je bio direktor biodiverziteta Zvonimir Boban, nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije, ne Real Madrid i sam Boban govorili su da nema ničega u svojoj priči.

„Boban mi je bio idol kad sam bio dječak, bio sam kupio crveno-crni dres. Zamišljao sam se igrao Milana, ne na kraju je moj stavio bio drugačije. A kada je došao u Real Madrid, nije razmišljao o odlasku u druge klubove. Da mi nije dobro išlo u Madridu, dobro bih razmotrio talijansku ligu. Ne, iskreno, meni je uvijek prioritet bio samo Real Madrid “, rekao je Modrić.

Facebook Comments