Država u sedam gradova daje u zakup 31 poslovni prostor na atraktivnim lokacijama

 Država u sedam gradova daje u zakup 31 poslovni prostor na atraktivnim lokacijama

Državne nekretnine d.o.o. raspisale su 15. listopada 2020. natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske kojim se u zakup daju prostori u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Karlovcu, Osijeku, Vinkovcima i Kninu. Rok za podnošenje ponuda je 6. studenoga 2020. do 12 sati. Poslovni prostori u svim se gradovima većinom nalaze se na vrlo poželjnim lokacijama prve zone te se u zakup daju u viđenom stanju. U Zagrebu su ponuđena 22 poslovna prostora, a u najprometnijoj i najfrekventnijoj lokaciji glavnog grada, zagrebačkoj Ilici, natječajem je u zakup ponuđeno čak 8 poslovnih prostora, 5 uličnih i 3 dvorišna, od nulte do 2. zone.

Pregledi prostora duž Ilice započinju 27. listopada od 10:15 s prostorima u 1. zoni, a završavaju u 13:30 kada se mogu pogledati dva susjedna prostora u 2. zoni. Za poslovni prostor u nultoj zoni pregled je predviđen dan kasnije prema rasporedu objavljenom u Javnom pozivu za zakup poslovnih prostora 6/20, gdje se već sada mogu pogledati fotografije svih ponuđenih prostora s tlocrtima i početne cijene zakupa.

Najveći poslovni prostor oglašen u Zagrebu površine je 118 m2 i početna mu je zakupnina 62 kn/m2. Sadrži prostranu galeriju, a smješten je u poznatom i zanimljivom kulturno-turističkom okruženju Trga žrtava fašizma, s pogledom na Dom hrvatskog društva likovnih umjetnika, odnosno Meštrovićev paviljon, piše Tportal.

Facebook Comments

Related post