Europski tjedan mobilnosti – Family Day

 Europski tjedan mobilnosti – Family Day

15.09.2020. / 10:00h

Objavio: O.M.

Pridružite se i vi nezaboravnom druženju za velike i male u povodu Europskog tjedna mobilnosti na Family Dayu u organizaciji Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša te portala Roditelji.hr u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati.

Kako Europski tjedan mobilnosti potiče male i velike gradove na uvođenje i promicanje održivih prijevoznih sredstava te ih motivira na vježbanje i kretanje, cilj Family Daya jest povezati obitelj te im pružiti ideje i savjete, kao i motivaciju za što kvalitetnije druženje u prirodi. Jer, super je kretati se, baviti se sportom i živjeti zdravo, biti odgovoran prema vlastitom tijelu, dobrom zdravlju i pravilnoj prehrani, kao i brinuti se o planetu Zemlji.

U sklopu Family Daya održat će se zanimljiv edukativni program posvećen Europskom tjednu mobilnosti radi unapređenja kvalitete života građana grada Zagreba u urbanoj sredini.

Na Zrinjevcu vas, osim edukativnog programa, očekuje i bogat zabavni sadržaj uz nastup dječjih zborova Zagrebački anđeli, Zagrepčanke i dečki te Sandija Cenova, kao i plesni program i predstave za djecu.

Pod sloganom ovogodišnjeg Europskog tjedna mobilnosti „Mobilnost s nultim emisijama za sve“, čiji je cilj ugljično-neutralni kontinenta do 2050. godine, predstavljen u Europskom zelenom planu, priključite se i vi Family Dayu u subotu, 19. rujna, prenosi Elle.hr

Facebook Comments
Podijeli Istinu.hr!
  •  
  •  
  •  

Related post