Uhićena supruga Srđana Mlađana, prijetila svojoj baki s kojom živi

 Uhićena supruga Srđana Mlađana, prijetila svojoj baki s kojom živi

06.10.2020. / 8:35h

Objavio: O.M.

ELIA Mlađan, koja se prošle godine udala za višestrukog ubojicu Srđana Mlađana, tijekom vikenda je završila u pritvoru.

Policija je protiv nje podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje članu njezine obitelji, nakon čega joj je određen jednomjesečni istražni zatvor. Kako doznaje Jutarnji list, osumnjičena je da je prijetila svojoj baki s kojom živi, a sve se navodno odvilo u petak u večernjim satima u bakinu i djedovu stanu u Zagrebu prenosi Index.hr

Prvo se sama izranjavala nožem i pozvala Hitnu pomoć tražeći da ju se hospitalizira. Hitna pomoć je došla, no nakon što su joj sanirane ozljede i nakon što je pregledana, liječnici su je odlučili pustiti kući. Navečer joj se stanje opet pogoršalo te se prvo žestoko posvadila i potukla s bratom koji ju je pokušao primiriti.

Potom im je prišla baka koja je također pokušala uvjeriti unuku da se smiri. Međutim, 21-godišnja djevojka je otišla u drugu sobu, vratila se s nožem u ruci i zaprijetila baki da će je ubiti. Zatim je, doznajemo, sama nazvala policiju, koja je došla i uhitila je.

>> Sisački monstrum oženio se u zatvoru. Zašto su psihopati privlačni nekim ženama?

Elia Mlađan se u listopadu prošle godine u zatvoru udala za 39-godišnjeg Srđana Mlađana, jednog od najozloglašenijih ubojica u novijoj hrvatskoj povijesti.

Mlađan je zbog tri ubojstva već skoro dva desetljeća na izdržavanju zatvorske kazne, koju bi trebao odslužiti za otprilike 7 godina.

Facebook Comments

Related post