Sandra Perković proslavila 30. rođendan! Slavljenička kombinacija pokazuje da se obožava lijepo odjenuti

 Sandra Perković proslavila 30. rođendan! Slavljenička kombinacija pokazuje da se obožava lijepo odjenuti
Spread the love

21.06.2020 / 18: 00h, objavila: #dalchy, Foto: instagram , izvor: miss7

  • Naša najbolja atletičarka Sandra Perković proslavila je svoj okrugli, 30. rođendan
  • Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je emotivnu poruku 
  • A mi smo oduševljeni i fotografirali s rođendanskim tulumom u kojem Sandra izgleda jednostavno ‘fenomenalno’!

” 30 i još uvijek fenomenalno ‘, ovaj kaže  naša najbolja atletičarka Sandra Perković na svome Instagramu profilu je dala saznanja da je napunila okruglih 30 godina što ništa nije promijenilo činjenicu da je još uvijek nevjerojatna. Zaista, naša najbolja atletičarka, dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska i peterostruka europska prvakinja , izgleda bolje nego ikada , slavljenički modom kombinacija pokazuje kako je njezina modna ukus sve istančaniji i zreliji.

U  crnoj haljini s cvjetnim uzorkom  u kojoj je otkrivena remena i blijedo ružičastim sandalama s remenčićem Sandra je ipak unesena i  dozu razigranosti , odakle ona dođe, objasnila je u rođendanskoj poruci.

 ” Lete, lete godine, tek je 30-ta. Možda više nisam više „klinka“, ali  dijete u meni i dalje se igra . S vremenom naučiš da život napraviš muške stvari, puno veselja i dobri ljudi. Ovakva kakva jesam ponosna što je moj život satkan upravo iz takvih “sitnica”! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima  ! Hvala svima na nezaboravnom tulumu, na lijepim godinama koje su iza nas, trenucima, smijanju i plakanju, tuzi i veselju. Hvala što ste ih učinili još i ljepšim nego što su iste žuči !! Veselim se onome što tek dolazi, a to ćete tek vidjeti !! Voli vas vaš Sandra ”, poručio je 113 tisuća svojih pratitelja na Instagramu s fotografijom svog rođendanskog tuluma.

Sandri su se čestitkama pridružili brojni prijatelji  Bojana Gregorić Vejzović, Davor Grgin, Paola Valić Bekić , ali i brojni pratitelji na društvenim mrežama.

” Draga Sandra, sretan ti 30-i, prelijepa si, nek ti bude sve kao što radim tužno, blagoslovljeno i uspješno! ”, ” Sretan rođendan, hvala na prekrasnom tulumu! ”, ” Sretan ti rođendan, moj idolu ”, samo su neke od rođendanskih čestitki.

Jedna od naših ponajboljih sportaša živi punim plućima, a njihov pozitivan životni život  često se nadahnuo i svoj pratitelj  na društvenim mrežama. Da slavi život i češće od samo rođendanskih datuma Sandra je pokazala u svojim nedavnim objavama.

” Ako želiš da sretno budi ”, objavila je Sandra nedavno.

Svaki dan je novo poglavlje, novo putovanje, nova prilika, nova pustolovina.  Uživajte u suboti, volim vas ”, napisala je atletičarka.

Sretan rođendan, Sandra!

 

Facebook Comments