Roland Garros dnevno će moći pratiti pet tisuća ljudi

 Roland Garros dnevno će moći pratiti pet tisuća ljudi

Foto: Thomas Samson/ AFP

20.09.2020./ 18:00
Objavio: Bld

 

Pet tisuća gledatelja dnevno moći će s tribina pratiti teniske susrete na grand slam turniru Roland-Garros koji se ove godine iznimno održava  od 27. rujna do 11. listopada, objavili su u petak organizatori.

– Vlasnici numeriranih ulaznica za teren Philippe-Chatrier sačuvat će svoju ulaznicu i imat će pristup na cijeli stadion koji obuhvaća 12 hektara, uključujući i terene Suzanne-Lenglen i Simonne-Mathieu. Vlasnicima ulaznica za terene Suzanne-Lenglen i Simonne-Mathieu novac će biti vraćen – napisali su organizatori na Twitter profilu turnira.

Prije desetak dana Roland-Garros je predstavio opciju  prema kojoj bi svaki dan turnir moglo pratiti 11.500 gledatelja koji bi bili raspoređeni u tri neovisna sektora na tri glavna terena Philippe-Chatrier (5.000 mjesta), Suzanne-Lenglen (5.000) i Simonne-Mathieu (1.500). No u četvrtak su morali smanjiti tu brojku na 5.000.

Razočarani kupci ulaznica imat će pristup “kupnji karata s prioritetom” 2021., dodaju organizatori.

Roland Garros se inače održava krajem svibnja i početkom lipnja, ali je ove godine odgođen za jesen zbog pandemije koronavirusa, objavljuje Hina, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Facebook Comments

Related post