‘ČIM SAM DOBIO PRVU PLAĆU POTROŠIO SAM MILIJUN DOLARA ZA SAT VREMENA! ODMAH SU ME ZVALI IZ BANKE‘

 ‘ČIM SAM DOBIO PRVU PLAĆU POTROŠIO SAM MILIJUN DOLARA ZA SAT VREMENA! ODMAH SU ME ZVALI IZ BANKE‘

26.10.2020. / 20:45h

Objavio: O.M.

Poznat je jedan brutalan podatak o tome kako navodno čak 60 posto bivših NBA košarkaša bankrotira, a zašto se to događa u praksi možda je najbolje objasnio legendarni Shaquille O’Neal pišu Sportske novosti.

Gostujući u emisiji Shark Tank, bivša NBA zvijezda, a koja je u karijeri navodno inkasirala 400 milijuna dolara, otkrila je kako lako novac curi…

“Nakon potpisa prvog ozbiljnog ugovora kupio sam nekoliko luksuznih automobila, nakita… Trošio sam toliko puno da su me iz banke nazvali i rekli mi da će me to uništiti ako nastavim trošiti toliko novca”, kazao je O’Neal.

Potrošio sam milijun dolara od prve plaće za samo sat vremena. Menadžer iz banke me upozorio da ne trošim toliko jer nisam računao na porez i slične stvari”, rekao je legendarni košarkaš.

Ima sreću jer je njegov konto dovoljno dubok, pa nije bilo ozbiljnih posljedica. S druge strane svjedoci smo nevjerojatnih snimki posljednjih dana s američkih autocesta gdje jedan drugi NBA-ovac prosi kao beskućnik, a uz sve to prima batine (Delonte Vest)…

Facebook Comments

Related post