Korona joj ubila supruga i dva sina: ‘Nismo majci stigli reći ni za prvog sina, a umro je i drugi’

 Korona joj ubila supruga i dva sina: ‘Nismo majci stigli reći ni za prvog sina, a umro je i drugi’

Objavio: KŽ

Majka i supruga nesretnih Durakovića također se borila s koronom, ali preboljela ju je. Velika rana joj nije ostala na plućima već na srcu. U samo osam dana izgubila je dva sina i supruga pišu 24sata.

– Nismo majci rekli ni za prvog sina, a umro je i Haris. Ovo je nemoguće izdržati – ispričao je za Avaz Kemal Duraković, brat i stric preminulih.

Dok su pokapali najstarijeg brata Adisa, s koronom se u sarajevskoj bolnici borio mlađi brat Haris.

Na koronu je bio pozitivan i najmlađi sin Džemal. On je, kako je prije nekoliko dana na Facebooku objavio njegov stric, prebrodio krizu i koronu te je iz bolnice pušten u kućnu izolaciju.

Majka i supruga nesretnih Durakovića također se borila s koronom, ali preboljela ju je. Velika rana joj nije ostala na plućima već na srcu. Počevši od 31. kolovoza s mužem, u samo osam dana izgubila je dva sina i supruga.

– Za njezina supruga Hajru smogli smo snage reći joj da je umro. Jutros je zovem da vidim je li dobila limunadu, kaže da jest i da se lijepo osvježila, a onda me pita: ‘Kemo, kako su mi djeca?’ Slagao sam. Tko će majci reći da joj nema sina prvorođenca Adisa, tko će majci reći da je Haris na granici života i smrti’ Tko i na koji način? – napisao je brat i stric preminulih, pišu 24sata.

‘Jutros sam naručio dvije kafe: Nema moga Hajre…’

Kemo je jutros došao u kafić gdje je uvijek pio kavu s bratom. Naručio je dvije kave, ali Hajrudina nema.

– Nema moga Hajre na kafu… A nema ni njegovih i mojih očiju da nas razveseljavaju i ‘provociraju’ – napisao je Kemo Duraković.

Danas je u Bugojnu proglašen dan žalosti a bit će klanjana i dženaza jučer preminulom Harisu.

Facebook Comments

Related post