Pas je završio kod ravnatelja, vlasnica se šokirala kad je saznala što je učinio

 Pas je završio kod ravnatelja, vlasnica se šokirala kad je saznala što je učinio

30.10.2020. / 14:00h

Objavio: O.M.

SANDY je sa svojom obitelji od malih nogu i jako ih štiti. Uvijek voli točno znati gdje su svi i brine oko toga da su na sigurnom prenosi Index.hr

“Želi biti uključen u sve što radimo”, kazala je Karen Manthey, Sandyjeva vlasnica, za The Dodo.

“U slučaju kad je pola obitelji na kampiranju na jezeru koje je udaljeno jedan kilometar od naše kuće, Sandy cijeli dan provede trčeći tamo-amo i provjeravajući jesu li svi dobro i sigurno”, ispričala je.

Svaki dan kad djeca odu pješice u školu, Sandy ih pokušava pratiti. Ponekad se iskrade kroz vrata i pokuša ih pratiti, ali uvijek su ga u stanju uhvatiti i poslati natrag prije nego što stigne predaleko. Jednostavno, želi ići s njima u školu kako bi ih čitav dan držao na oku.

Jednog dana Sandy se izvukao iz kuće i otišao sve do škole, a da to nitko nije primijetio. Kad je Sandy stigao u školu, nastala je histerija i oduševljenje među djecom pa su ga poslali u ravnateljev ured da pričeka da mama dođe po njega.
Kako nisu mogli stupiti u kontakt s njom, pustili su da ga jedno od djece otprati natrag, a Karen je bila šokirana kada je pas stigao kući.

“Nisam shvatila da ga nema dok se moja kći nije pojavila kod kuće s njim”, rekla je Karen.

“Škola me pokušala nazvati, ali telefon mi je bio isključen, moj susjed koji je bio u školi snimio je njegovu fotografiju i pitao je li moj. Budući da živimo tako blizu, škola je dopustila mojoj kćeri da ga dovede kući. Oboje su bili oduševljeni pustolovinom.”

Sandy uopće nije osjećao krivnju što se iskrao iz kuće i otišao za djecom.

“Kad se pojavio kod kuće, bio je oduševljen svojim pustolovinama. Išla sam do škole da se ispričam zbog psa, ali su zapravo svi bili jako ljubazni i priznali da ih je nasmijala ova pustolovina”, kazala je Karen.

Facebook Comments

Related post